World Dental  Federation Member
9 квітня 2021 р. о 14

9–10 квітня 2021 р. ІIІ Український стоматологічний конгрес з міжнародною участю «Інтегрована медицина та стоматологія»

Юрій ВОРОНЕНКО, ректор Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, академік НАМН України, професор.

Шановні колеги! Вітаю учасників ІII Українського конгресу з міжнародною участю «Інтегрована медицина та стоматологія»! Подія присвячена Всесвітньому дню здоров’я порожнини рота, що відзначається у світі та підтримується Всесвітньою федерацією стоматологів. Співпраця закладів вищої освіти з громадськими лікарськими товариствами є показником становлення демократичного суспільства та забезпечує залучення лікарів до безперервного професійного розвитку, отримання якісних знань і нових технологій в медицині. Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика тривалий час співпрацює з ГО «Асоціація стоматологів України», впроваджує нові форми навчання, розвиває інноваційні інформаційні технології для забезпечення освітнього процесу з метою підвищення якості безперервного професійного розвитку лікарів — стоматологів України.

Бажаю учасникам конгресу продуктивної роботи, цікавих дискусій, втілення інноваційних ідей і напрацювань наших талановитих вчених у практичну охорону здоров’я.

У рамках конгресу планується  Міжнародна експертна нарада лідерів в галузі профілактичної стоматології країн Східної Європи під егідою Міжнародної асоціації стоматологів «Співдружність» (International Dental Association Commonwealth)

До участі у конгресі запрошуються стоматологи, педіатри, терапевти та лікарі загальної практики, сімейні лікарі, лікарі променевої діагностики, отоларингологи

З програмою конгресу можливо ознайомитися за посиланням https://drive.google.com/file/d/1YedgKLJcCGdQgXX4yOiNb6lrrtpu1gtK/view

Реєстрація за посиланням http://dentalhub.com.ua/#rec273336576

Редакція журналу «Український медичний часопис»