гастроентерологія
8 квітня 2021 р. о 15

8 квітня 2021 р. ХХІІI Національна школа гастроентерологів, гепатологів України

 

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі найвідомішого наукового симпозіуму з міжнародною участю — ХХІІI Національна школа гастроентерологів, гепатологів України «Коморбідні стани в гастроентерології, мультидисциплінарний підхід. Академія здорового харчування», який проводитиметься з 8 квітня  2021 в м. Київ у режимі онлайн на сайті gastroukr.org. На Вас очікують традиційно висока якість інформації, що надається, та висвітлення сучасних даних практичної гастроентерології і дієтології для Вашої щоденної роботи.  Прямі трансляції лекцій обсягом 2,5–3 год відбуватимуться 2–3 рази  на тиждень з можливістю перегляду запису для тих, хто не зміг приєднатися в день трансляції. Під час прямої трансляції учасники зможуть поставити питання  доповідачам та модератору, а також будуть активно залучені для інтерактивного  голосування. Саме для Вас відповіді від світових експертів у прямому ефірі! У роботі симпозіуму братимуть участь провідні фахівці з Європи та України. Більшість доповідей присвячено  проблемним питанням та не містить рекламної інформації.

На сесіях школи будуть висвітлені питання патології, лікування органів травлення у пацієнтів з COVID-19. Питання профілактики хронізації порушень. Обговоримо питання медичних новин в діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань шлунково-кишкового тракту за матеріалами консенсусів всесвітніх, європейських асоціацій та товариств. Поділимося власним досвідом. Традиційно буде проведена «Академія здорового харчування», під час якої обговоримо актуальні питання сучасної дієтології, помилки та питання  якості харчових продуктів!

Запрошуються лікарі-гастроентерологи, сімейні лікарі, терапевти, ендоскопісти, педіатри, дієтологи, інфекціоністи та лікарі інших спеціальностей.

Програма заходу за посиланням: https://www.gastroukr.org/program-2/

Реєстрація за посиланням https://www.gastroukr.org/

Слухачі, які прослухають більше 70% лекцій, отримають сертифікат з післядипломної освіти.

Участь для лікарів в сесіях школи БЕЗКОШТОВНА. Участь в секції «Академія здорового харчування» — 500 грн ( сертифікат БПР видається окремо).

Редакція журналу «Український медичний часопис»