вірусні гепатити
26 березня 2021 р. о 00

26 березня 2021 р. Нова коронавірусна хвороба та інші глобальні виклики в інфектології  

До участі запрошуються інфекціоністи, дитячі інфекціоністи, лікарі загальної практики — сімейної медицини, завідувачі та спеціалісти науково-дослідних лабораторій, лікарі станції/відділення швидкої та невідкладної медичної допомоги, терапевти, педіатри.

Всі учасники Конференції отримають сертифікат в електронному форматі! Умовою для отримання сертифіката є обов’язкова присутність на заході не менше ніж 50% часу! Доступ до онлайн-трансляції та умови підключення можливо буде отримати у день конференції до 7:00 на електронну пошту, вказану при реєстрації.

Адреса для реєстрації http://mediamed.com.ua/infekciya_2021_registration

Куратор: Ольга Анатоліївна Голубовська, завідувач кафедри інфекційних хвороб Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, доктор медичних наук, професор

Основні програмні питання:

  1. Коронавірусна хвороба: нові підходи до діагностики та лікування. Перспективи профілактики
  2. Вірусні гепатити — стан проблеми та перспективи її вирішення
  3. Актуальні в Україні інфекційні та паразитарні хвороби: діагностика, лікування, профілактика
  4. Резистентність збудників інфекційних хвороб, шляхи її подолання

Попередня реєстрація для слухачів на ефір обов’язкова! Участь для лікарів безкоштовна. Сертифікати видаватимуться після закінчення конференції (відповідно до наказу № 466, додаток № 5).

Кількість балів відповідно до шкали значень різних видів діяльності лікарів (провізорів) за участь у науково-практичній конференції: з усною доповіддю — 30 балів, слухач — 5 балів

Редакція журналу «Український медичний часопис»