ГО «Всеукраїнська платформа донорства іDonor »
18 березня 2021 р. о 09

18.03.2021 р. Успіхи та актуальні проблеми трансплантації і донорства органів в Україні

Запрошуємо Вас і Ваших колег взяти участь у Другій науково-практичній конференції «Успіхи та актуальні проблеми трансплантації і донорства органів в Україні», яка відбудеться у Києві 18 березня 2021 р.

Проблемні питання до розгляду:

  • Організація процесу трансплантації: констатація смерті мозку, отримання згоди на донорство, підбір пари донор-реципієнт, хірургічний і посттрансплантаційний етапи
  • Ведення пацієнтів до і після трансплантації
  • Сучасні проблеми імуносупресії при трансплантації серця, печінки, нирок та підшлункової залози
  • Забезпечення медичних закладів необхідним для проведення трансплантації обладнанням
  • Популяризація донорства органів.

Ми плануємо підбити підсумки останнього року, за який в українській трансплантології стався значний прогрес: прийняття дієздатного закону, розширення пілотного проєкту Міністерства охорони здоров’я України, затвердження тарифів на проведення операцій, старт посмертних і родинних трансплантацій.  Разом з тим акцентуємо увагу на проблемах, які до цього часу заважають повноцінній роботі системи трансплантації, і шляхах їх вирішення.

До участі в конференції запрошуються лікарі-трансплантологи, нефрологи, гепатологи, хірурги, анестезіологи, керівники лікарень та департаментів охорони здоров’я.

Участь для лікарів в конференції безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Реєстрація за посиланням: https://med-expert.com.ua/ru/webinars/nauchno-prakticheskaya-konferenciya-uspehi-i-aktualnye-problemy-transplantacii-i-donorstva-organov-v-ukraine

Редакція журналу «Український медичний часопис»