COVID-19
26 лютого 2021

Ведення електронних медичних записів про вакцинацію від COVID-19

Національна служба здоров’я України (НСЗУ) повідомляє, що у вівторок, 2 березня 2021 р., відбудеться вебінар на тему «Ведення електронних медичних записів про вакцинацію від COVID-19 в ЕСОЗ».

У ході вебінару учасники матимуть змогу дізнатися про особливості ведення електронних медичних записів щодо вакцинації, алгоритми внесення записів про вакцинацію до електронної системи охорони здоров’я (ЕСОЗ) та ознайомитися з питаннями щодо вакцинації проти COVID-19 через мобільні бригади та пункти щеплень.

Виступить в.о. начальника відділу взаємодії із зовнішніми системами та реєстрами Департаменту розвитку електронної системи охорони здоров’я НСЗУ Євген Батура.

Учасники вебконференції зможуть поставити свої запитання і отримати на них відповіді як безпосередньо в рамках вебінару, так і під прямою трансляцією у YouTube.

Початок вебінару 2 березня 2021 р. о 14:00, тривалість — 1,5 год.

Посилання на реєстрацію в онлайн-вебінарі

Посилання на онлайн-трансляцію

Трансляцію вебінару на YouTube-каналі НСЗУ можна дивитися без реєстрації. Запис вебінару буде доступний у розділі «НСЗУ пояснює».

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами facebook.com/nszu.ukr