МОЗ України погоджуватиме вимоги до умов та специфікацій НСЗУ

25 лютого 2021 о 10:46
955

Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 24 лютого 2021 року № 338 першого заступника міністра Ірину Дмитрівну Садов’як уповноважено розглядати подані Національною службою здоров’я України умови щодо наявності необхідного для надання послуг медичного обладнання та персоналу, можливості залучення до надання медичних послуг підрядників та умови надання відповідних медичних послуг або груп медичних послуг (далі — умови закупівлі) та описи медичних послуг або груп медичних послуг, зокрема у разі потреби їх склад, кількісні та якісні характеристики (далі — специфікації) та протягом десяти робочих днів з дати їх отримання погоджувати їх або у разі потреби надавати щодо них пропозиції.

Також уповноваженій особі Міністерства охорони здоров’я України Ірині Дмитрівні Садов’як  доручено не допускати ненадання погодження або пропозицій у строки, передбачені пунктом 6 Порядку укладення, зміни та припинення договору про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2018 р. № 410 «Про договори про медичне обслуговування населення за Програмою медичних гарантій».

Наказом визнається  таким, що втратив чинність, Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 23 листопада 2020 р. № 2717 «Про визначення уповноваженої особи».

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua