Розроблено Порядок проведення епідеміологічного обстеження (розслідування)

24 лютого 2021 о 12:11
933

Міністерство охорони здоров’я (МОЗ) України повідомляє про оприлюднення проєкту наказу МОЗ України «Про затвердження Порядку проведення епідеміологічного обстеження (розслідування) епідемій та спалахів інфекційних хвороб».

Про що документ

Проєктом наказу пропонується затвердити Порядок проведення епідеміологічного обстеження (розслідування) епідемій та спалахів інфекційних хвороб.

Мета розроблення проєкту акта

Проєкт наказу розроблено з метою впровадження епідеміологічного нагляду за інфекційними хворобами в Україні шляхом визначення порядку організації проведення епідеміологічного нагляду, розмежування функцій лабораторій системи громадського здоров’я та Держпродспоживслужби для здійснення епідеміологічного нагляду.

Проєкт наказу має визначити чіткий порядок проведення епідеміологічного обстеження (розслідування) епідемій та спалахів інфекційних хвороб на різних організаційних рівнях. Прийняття проєкту наказу дозволить створити безпечні умови для організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти усіх форм власності.

Куди надавати пропозиції

Зауваження та пропозиції приймаються Директоратом громадського здоров’я та профілактики захворюваності МОЗ України протягом місяця з дня оприлюднення у письмовому або електронному вигляді на адресу: 01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7.

Контактні особи: Литовка Сергій Леонідович, тел.: (044) 253-74-53, e-mail: [email protected]

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua