вебінар
22 лютого 2021

Безоплатний вебінар від НСЗУ щодо подачі пропозицій на контрактування

До уваги представників та керівників закладів охорони здоров’я та департаментів охорони здоров’я!

23 лютого 2021 р. відбудеться вебінар на тему «Подача пропозиції на укладення договору та типові помилки: пріоритетні пакети послуг, стаціонарна психіатрична допомога та екстрена медична допомога».

Про що вебінар

Учасників вебінару ознайомлять із специфікаціями медичних послуг за зазначеними напрямами надання медичних послуг, буде обговорено проблему типових помилок при подачі пропозиції на укладення договорів, а також питання щодо ведення електронних медичних записів.

Спікерами виступатимуть представники Департаменту договірної роботи, Департаменту інформаційних технологій НСЗУ: заступник директора Департаменту договірної роботи Олександра Машкевич, заступник начальника управління — начальник відділу роботи з договорами щодо спеціалізованої, високоспеціалізованої та екстреної медичної допомоги Департаменту договірної роботи Світлана Лупей-Ткач, начальник відділу роботи з договорами щодо паліативної медичної допомоги та реабілітації управління роботи з договорами щодо спеціалізованої медичної допомоги Департаменту договірної роботи Денис Соболь, начальник відділу розвитку та супроводу прикладних систем Департаменту інформаційних технологій Тетяна Рибак.

Учасники вебконференції зможуть задати свої запитання і отримати на них відповіді як безпосередньо в рамках вебінару, так і під час прямої трансляції у YouTube.

Початок вебінару — 23 лютого 2021 р. о 13:00, тривалість — 1,5 год.

Реєстрація за посиланням

Трансляцію вебінару на YouTube-каналі НСЗУ можна дивитися без реєстрації. Запис вебінару буде доступний у розділі «НСЗУ пояснює».

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами facebook.com/nszu.ukr