анонс
17 лютого 2021

Вебінар щодо укладення договорів з НСЗУ

До уваги представників закладів охорони здоров’я та регіональних департаментів охорони здоров’я!

У четвер, 18 лютого 2021 р., відбудеться вебінар на тему «Подача пропозиції та етапи укладення договору з НСЗУ. Типові помилки при подачі пропозиції».

Спікери

Спікерами виступатимуть представники департаменту договірної роботи, департаменту інформаційних технологій НСЗУ:

>
  • заступник директора Департаменту договірної роботи Олександра Машкевич;
  • заступник начальника управління — начальник відділу роботи з договорами щодо спеціалізованої, високоспеціалізованої та екстреної медичної допомоги Департаменту договірної роботи Світлана Лупей-Ткач;
  • начальник відділу роботи з договорами щодо паліативної медичної допомоги та реабілітації управління роботи з договорами щодо спеціалізованої медичної допомоги Департаменту договірної роботи Денис Соболь;
  • начальник відділу розвитку та супроводу прикладних систем Департаменту інформаційних технологій Тетяна Рибак.
  • Про що вебінар

    Учасників вебінару ознайомлять зі специфікаціями медичних послуг за напрямами надання медичних послуг, буде обговорено проблему типових помилок при подачі пропозиції на укладення договорів, а також питання щодо ведення електронних медичних записів.

    Учасники вебконференції зможуть поставити свої запитання і отримати на них відповіді як безпосередньо в рамках вебінару, так і під прямою трансляцією у YouTube.

    Початок вебінару 18 лютого 2021 р. о 14:00, тривалість — 1,5 год.

    Реєстрація за посиланням

    Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

    Пресслужба «Українського медичного часопису»
    за матеріалами facebook.com/nszu.ukr