Призначено генерального директора Центру громадського здоров’я

17 лютого 2021 о 11:18
660

5 лютого 2021 р. Наказом МОЗ № 05-о генеральним директором Центру громадського здоров’я МОЗ України призначено Романа Родину. За рішенням Конкурсної комісії від 3 грудня 2020 р. Р. Родина переміг у конкурсі на зайняття відповідної посади.

Про Романа Родину

Р. Родина — лікар з комунальної гігієни вищої категорії, лікар-епідеміолог, організатор охорони здоров’я першої категорії. Освіту здобув у Донецькому державному медичному університеті, а трудову діяльність розпочав у Горлівській міській (Донецька область) санепідстанції лікарем-інтерном з комунальної гігієни.

До призначення займав посаду керівника відділу епідеміологічного нагляду за інфекційними хворобами Центру громадського здоров’я. З 14 липня 2020 р. очолює штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної з коронавірусом, згідно з Розпорядженням № 45 міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

З березня 2017 до грудня 2018 р. працював заступником генерального директора Центру громадського здоров’я МОЗ України.

Ігор Кузін, який виконував обов’язки генерального директора Центру громадського здоров’я МОЗ України, відтепер займає посаду заступника генерального директора.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами phc.gov.ua