Чим займатиметься МОЗ України у 2021 році

15 лютого 2021 о 11:22
1239

Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 10.02.2021 р. № 226 затверджено План діяльності Міністерства охорони здоров’я України на 2021 рік.

Документ визначає конкретні заходи, строк виконання та осіб, відповідальних за виконання.

Ознайомитися з планом можна за посиланням.

Заступникам міністра охорони здоров’я доручено забезпечити координацію робіт з виконання Плану діяльності Міністерства охорони здоров’я України на 2021 рік та постійний контроль за дотриманням строків їх виконання.

Керівникам структурних підрозділів Міністерства охорони здоров’я України доручено відповідно до компетенції забезпечити виконання Плану діяльності Міністерства охорони здоров’я України на 2021 рік та своєчасне подання інформації про стан виконання заходів до Директорату стратегічного планування та координації.

Керівникам структурних підрозділів Міністерства охорони здоров’я України, центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через міністра охорони здоров’я України, у межах повноважень, доручено:

1) забезпечити безумовне виконання Плану діяльності Міністерства охорони здоров’я України на 2021 рік;

2) щомісяця до 05 числа подавати до Директорату стратегічного планування та координації інформацію про стан виконання Плану діяльності Міністерства охорони здоров’я України на 2021 рік.

Генеральному директору Директорату стратегічного планування та координації доручено щокварталу до 10 числа наступного місяця інформувати державного секретаря Солодку І.В. про стан виконання Плану діяльності Міністерства охорони здоров’я України на 2021 рік.

Державному секретарю Солодкій І.В. доручено щокварталу до 20 числа наступного місяця забезпечити інформування міністра про стан виконання Плану діяльності Міністерства охорони здоров’я України на 2021 рік.

Контроль за виконанням цього наказу покладено на державного секретаря Солодку І.В.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами moz.gov.ua