Пожежа в лікарні: М. Степанов прибув до Запоріжжя

4 лютого 2021 о 17:02
410

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов прибув у Запоріжжя, де напередодні вночі  на території Другої обласної інфекційної лікарні трапилася пожежа. Під час візиту міністр оглянув лікарню, де сталося займання, та поспілкувався з командою медичного закладу і спеціалістами ДСНС.

Заява Максима Степанова

«Під час трагедії загинули четверо людей, ще вісім постраждали, один пацієнт у тяжкому стані. Зараз їм надається фахова медична допомога. Також направлена група фахівців для психологічної роботи з постраждалими. Наразі головне завдання — оперативно встановити причину трагедії, зробити відповідні висновки й унеможливити повторення в майбутньому», — повідомив М. Степанов.

Очільник МОЗ України подякував за професійну роботу пожежникам, поліцейськими та працівникам екстреної медичної допомоги, які оперативно відреагували на подію та вчасно надали постраждалим відповідну допомогу.

М. Степанов пообіцяв тримати на особистому контролі розслідування обставин займання. На місці трагедії продовжують працювати оперативно-слідчі групи для якнайшвидшого встановлення причин вибуху.

Міністр зустрінеться з потерпілими медпрацівниками, які знаходяться у лікувальних закладах міста.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua