ГО «Всеукраїнська асоціація кардіологів України»
1 лютого 2021 р. о 15

1–2 лютого 2021 р. Кардіологічний пацієнт з коморбідною та супутньою патологією — погляд експертів різних спеціальностей

Шановні колеги!

Перша наша зустріч в форматі вебінару з циклу з чотирьох клінічних шкіл «Кардіологічний пацієнт з коморбідною та супутньою патологією — погляд експертів різних спеціальностей» відбудеться 1–2 лютого 2021 р.

Експерти з кардіології, ендокринології, нефрології, неврології, ревматології, невідкладних станів розглядатимуть найгарячіші питання ведення пацієнтів в умовах викликів сьогодення. Будемо разом вирішувати проблеми ведення пацієнтів з постковідними синдромами, судинними ураженнями, артеріальною гіпертензією, серцево-судинними захворюваннями, некоронарогенними ураженнями міокарда, цукровим діабетом, хронічною хворобою нирок.

Запрошуємо долучитися до дискусії фахівців у студії та до активного обговорення в чаті. Авторів найактуальніших та найцікавіших запитань очікує приз — найсвіжіше видання Асоціації кардіологів України «Стандарти діагностики та лікування серцево-судинних захворювань».

Запрошуємо до перегляду трансляції лікарів за спеціальностями: загальна практика — сімейна медицина, кардіологія, ендокринологія, неврологія.

Під час проведення онлайн-події скористайтеся ЧАТОМ та поставте запитання із зазначенням — кому з доповідачів адресоване Ваше запитання. Відповіді Ви отримаєте після закінчення доповідей.

Доступ до перегляду трансляції за посиланням:

1 лютого 2021 року (понеділок): https://youtu.be/vPGdvBwvPKw

2 лютого 2021 року (вівторок): https://youtu.be/oGkJ1g2c_YE

Реєстрація за посиланням: https://cardiohub.org.ua/course/20210102-kardologchnij-pacntz-komorb-dnoyu/?tab=tab-overview

Редакція журналу «Український медичний часопис»