Протидія неінфекційним захворюванням: утворено Координаційну робочу групу

28 січня 2021 о 17:08
628

Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 27.01.2021 р. № 139 відповідно до підпункту 3 пункту 6 та пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 р. № 267 (в редакції Постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 р. № 90) і з метою забезпечення ефективної міжсекторальної взаємодії та координації виконання Національного плану заходів щодо неінфекційних захворювань для досягнення глобальних цілей сталого розвитку, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 26 липня 2018 р. № 530-р:

  1. Утворено Координаційну міжвідомчу робочу групу з виконання Національного плану заходів щодо неінфекційних захворювань для досягнення глобальних цілей сталого розвитку та затверджено її склад.
  2. Затверджено положення про Координаційну міжвідомчу робочу групу з виконання Національного плану заходів щодо неінфекційних захворювань для досягнення глобальних цілей сталого розвитку.
  3. Визнано таким, що втратив чинність, Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 15 березня 2019 р. № 585 «Про утворення Міжвідомчої робочої групи з виконання Національного плану заходів щодо неінфекційних захворювань для досягнення глобальних цілей сталого розвитку».
  4. Контроль за виконанням цього наказу покладено на заступника міністра — головного державного санітарного лікаря України Ляшка В.К.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua