Оновлене приймальне відділення відкрилося у Новій Каховці

28 грудня 2020 о 12:41
618

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у ході робочої поїздки до Херсонської області 24 грудня 2020 р. відвідав Центральну міську лікарню в Новій Каховці.

Глава Уряду разом із заступником міністра охорони здоров’я — головним державним санітарним лікарем Віктором Ляшком ознайомився з реконструйованим приймальним відділенням лікарні в межах програми Президента України «Велике будівництво».

Коментар Дениса Шмигаля

Як зазначив Д. Шмигаль, нове приймальне відділення розширить можливості лікарні, зокрема дасть змогу проводити всі необхідні обстеження, своєчасно встановлювати діагноз та за необхідності розпочати лікування безпосередньо у приймально-діагностичному відділенні.

«Оновлення медичних закладів, перш за все, спрямоване на покращення надання медичних послуг людям за рахунок розширення можливостей лікарень. Наше завдання — зробити так, щоб пацієнти змогли отримати всі необхідні обстеження і процедури швидко та якісно, адже ідеться про життя і здоров’я українців», — зазначив Глава Уряду.

Прем’єр-міністр також зауважив, що за державні кошти в оновлене приймальне відділення буде закуплене необхідне медичне обладнання, зокрема апарати ультразвукової діагностики, цифрові рентгени та комп’ютерний томограф.

Під час відвідання Центральної міської лікарні очільник Уряду передав лікарям Вифлеємський вогонь миру, який напередодні Кабінет Міністрів України отримав від скаутської організації «Пласт».

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами moz.gov.ua