Максим Степанов поставив завдання включити до Національного плану вакцинації проти COVID-19 громадян України, які мешкають на тимчасово окупованих територіях

18 грудня 2020 о 10:47
350
Спеціальності :

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов доручив включити до Національного плану вакцинації проти COVID-19 громадян України, які проживають на тимчасово окупованих територіях. Про це очільник МОЗ повідомив під час щоденного онлайн-брифінгу.

«Вчора я поставив завдання внести відповідні зміни до Національного плану та передбачити проведення вакцинації для наших громадян, які мешкають на тимчасово окупованих територіях. Це дуже важливо, щоб ми забезпечили доступ до вакцин усіх українців», — підкреслив М. Степанов.

Міністр також зазначив, що МОЗ разом з Міністерством цифрової трансформації працює над створенням єдиної електронної платформи, за допомогою якої громадяни матимуть можливість реєструватися для подальшої вакцинації. У разі відсутності доступу громадян до інтернету буде організовано запис на вакцинування телефоном через сімейних лікарів.

Пресслужба «Українського медичного часопису»