дієтичні добавки
3 грудня 2020 р. о 19

3–4 грудня 2020 р. в режимі онлайн: XІІІ науково-практична конференція «Поліпшення харчування для здоров’я та довголіття людини/застосування дієтичних добавок: коли, кому з якою метою?»

До участі в конференції запрошуються гастроентерологи, педіатри, сімейні лікарі, лікарі внутрішньої медицини, колопроктологи, ендоскопісти, хірурги, дієтологи, анестезіологи, імунологи, дерматологи, ревматологи та ін.

Секції конференції:

Поліпшення харчування для здоров’я та довголіття людини
Дослідження харчування населення
Шкільне харчування
Імунне харчування
Харчування при ревматологічних хворобах
Ожиріння, інсулінорезистентність та метаболічний синдром
Ентеральне харчування
Дієтотерапія при захворюваннях системи травлення
Харчування і мігрень

Дієтичні добавки: кому, коли та з якою метою?

Дієтичні добавки для зміцнення імунної системи при сезонній захворюваності та за часів пандемії
Вітамін D: блокбастер дієтичної саплементації
Омега-3-ПНЖК: нові обґрунтування для застосування
Особливості дієтичної саплементації у період вагітності та годування грудьми
Пробіотики та пребіотики

Усі зареєстровані учасники додадуть до особистого освітнього портфоліо 10 балів

Реєстрація за посиланням: https://www.facebook.com/reg/?privacy_mutation_token=eyJ0eXBlIjowLCJjcmVhdGlvbl90aW1lIjoxNjA2ODE1MDY2LCJjYWxsc2l0ZV9pZCI6MzYzOTY5MDQ0ODc4OTI4fQ%3D%3D

Олександр Осадчий