Молекулярно-генетична діагностика раку: проєкт буде завершено у 2021 р.

27 жовтня 2020 о 17:47
447

Рішення Міжвідомчої комісії з питань державних інвестиційних проєктів щодо перерозподілу коштів для проєкту «Удосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань в Україні» дозволяє забезпечити його повну реалізацію у наступному році. Про це повідомляють у Департаменті комунікацій Секретаріату Кабінету Міністрів України

Перерозподіл коштів

Уряд за ініціативи міністра охорони здоров’я Максима Степанова підтримав рішення Комісії щодо перерозподілу коштів з необхідністю передбачення цих коштів для завершення цього проєкту у 2021 р.

З цією метою Мінекономіки внесено постанову, яка забезпечить виконання цього рішення у наступному році. Рішення про перерозподіл буде погоджено бюджетним комітетом.

Додатково зазначимо, що рішення Комісії про перерозподіл прийнято на підставі моніторингу реалізації проєкту у 2020 р. (сума використаних коштів за 8 міс поточного року становить 0,4%) і неможливості реалізації цього проєкту у 2020 р.

Усі рішення щодо перерозподілу коштів приймаються Міжвідомчою комісією з питань державних інвестиційних проєктів, яка складається  із 8 членів Уряду та 17 народних депутатів членів Комітету ВРУ з питань бюджету. Останнє засідання Комісії відбулося 29 вересня 2020 р.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами kmu.gov.ua