бухгалтери
16 жовтня 2020

Вебінар для бухгалтерів і економістів комунальних некомерційних підприємств

Національна служба здоров’я України (НСЗУ) повідомляє, що 19 жовтня 2020 р. відбудеться навчальний вебінар на тему «Основні проблемні питання щодо обліку деяких операцій. Статутний капітал. Облік необоротних активів. Відображення у звіті».

Учасники дізнаються про теорію і практику обліку статутного капіталу в КНП та його опис у звіті.

Спікери вебінару

Людмила Шахно — директор ПП «Академія професійного бухгалтера», має понад 20 років практики у сфері бухобліку та аудиту.

Ірина Романова — аналітик відділу моніторингу потреб населення аналітичного управління Департаменту замовлення медичних послуг та лікарських засобів НСЗУ.

До участі запрошуються бухгалтери, головні економісти, економісти КНП.

Початок о 15:00, тривалість — 1,5 год.

Реєстрація за посиланням

Онлайн-трансляція за посиланням

Учасники зможуть поставити свої запитання і отримати на них відповіді як безпосередньо в рамках вебінару, так і під прямою трансляцією у YouTube.

У НСЗУ просять врахувати, що у зв’язку з обмеженою кількістю місць для учасників онлайн-вебінару проводитиметься онлайн-трансляція в живому режимі на YouTube-каналі  НСЗУ.

Також звертаємо вашу увагу, що лише зареєстровані учасники отримають інформаційні матеріали за підсумками серії навчальних вебінарів.

Трансляції вебінарів на YouTube-каналі НСЗУ можна дивитися без реєстрації. Записи вебінарів будуть доступні у розділі «НСЗУ пояснює».

Серію навчальних семінарів створено у співпраці НСЗУ та проєкту USAID Ukraine — USAID Україна.

«Підтримка реформи системи охорони здоров’я».

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами facebook.com/nszu.ukr/