вебінар
6 жовтня 2020

Медичні КНП: особливості обліку та звіт НСЗУ. Відповіді на питання

Національна служба здоров’я України (НСЗУ) запрошує 8 жовтня 2020 р. приєднатися до додаткового вебінару на тему “Медичні КНП: особливості обліку та звіт НСЗУ. Відповіді на питання”.

Запрошені експерти дадуть відповіді на питання з попередньої онлайн-зустрічі, під час якої йшлося про особливості обліку медичних комунальних некомерційних підприємств (КНП), заповнення звіту НСЗУ та автоперевірки.

Спікером буде Ольга Панаріна — сертифікований аудитор, податковий консультант, учасник громадської ради при Державній податковій службі Вінницької області та лектор товариства “Знання” з досвідом понад 20 років.

Для кого вебінар

Вебінар буде корисним для бухгалтерів, головних економістів та економістів КНП.

Як потрапити на вебінар

Початок о 15:00, тривалість — 2 год.

Посилання на реєстрацію в онлайн вебінарі.

Посилання на онлайн-трансляцію

Особливості проведення

Учасники зможуть поставити свої запитання і отримати на них відповіді, як безпосередньо в рамках вебінару, так і під прямою трансляцією в YouTube.

У НСЗУ просять врахувати, що через обмежену кількість місць для учасників онлайн-вебінару, буде проводитися онлайн-трансляція в живому режимі на YouTube-каналі служби.

Також звертаємо вашу увагу, що лише зареєстровані учасники отримають інформаційні матеріали за підсумками серії навчальних вебінарів.

Трансляції вебінарів на YouTube-каналі НСЗУ можна дивитися без реєстрації. Записи вебінарів будуть доступні в розділі “НСЗУ пояснює”.

Серію навчальних семінарів створено у співпраці НСЗУ та проєкту USAID Ukraine — USAID Україна «Підтримка реформи системи охорони здоров‘я».

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами facebook.com/nszu.ukr