Утворено робочу групу з удосконалення первинної медичної допомоги

5 жовтня 2020 о 12:09
1166

Наказом МОЗ України від 1.10.2020 р. № 2223 передбачено утворення робочої групи з питань удосконалення надання первинної медичної допомоги та затвердження її складу. Документом також затверджено Положення про робочу групу з питань удосконалення надання первинної медичної допомоги.

Зазначено, що робоча група з питань з питань удосконалення надання первинної медичної допомоги (далі — Робоча група) є консультативно-дорадчим органом Міністерства охорони здоров’я України, який утворюється з метою формування пропозицій і напрацювання проєктів нормативно-правових актів щодо удосконалення надання первинної медичної допомоги і напрацювання проєктів нормативно-правових актів.

Основні завдання та функції Робочої групи

  1. Основним завданням Робочої групи є надання обґрунтованих пропозицій щодо удосконалення надання первинної медичної допомоги.
  2. Робоча група відповідно до покладених на неї завдань надає пропозиції щодо:
  • внесення змін до чинних та розроблення нових нормативно-правових актів;
  • розробки та впровадження сучасної системи профілактичних, діагностичних та реабілітаційних заходів, зокрема із застосування новітніх медичних та інформаційних технологій.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами moz.gov.ua