USAID Ukraine
28 вересня 2020

Безоплатні навчальні вебінари від НСЗУ

29 вересня та 2 жовтня 2020 р.  відбудуться навчальні вебінари щодо аналізу витрат медичного закладу та правильного заповнення квартального звіту Національної служби здоров’я України (НСЗУ).

Оцінка витрат і розрахунок вартості послуг

У вівторок, 29 вересня 2020 р., відбудеться вебінар на тему “Оцінка витрат закладу і розрахунок вартості послуг (платні послуги і міжбюджетні трансферти). Процедурні питання”.

Учасникам розкажуть про оцінку витрат закладу, організацію етапів реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 27.12. 2017 р. № 1075 для аналізу витрат закладу, витрат на оплату праці та про те, як вибрати модель оплати праці персоналу.

До участі запрошуються власники, фінансові представники власника, керівники, економісти та бухгалтери медичних закладів.

Початок о 15:00, тривалість – 2 год.

Посилання на реєстрацію на онлайн-вебінар.

Посилання на онлайн-трансляцію.

Квартальний звіт НСЗУ

У п’ятницю, 2 жовтня 2020 р., транслюватиметься вебінар “Квартальний звіт НСЗУ”.

Учасникам розкажуть про заповнення квартального звіту НСЗУ та про автоперевірки.

Спікером виступить сертифікований аудитор, податковий консультант, член громадської ради при Державній податковій службі Вінницької обл., лектор товариства “Знання” з досвідом понад 20 років Ольга Панаріна.

До участі у вебінарі запрошуються бухгалтери, головні економісти та економісти комунальних некомерційних підприємств.

Початок о 15:00, тривалість – 2 год.

Посилання на реєстрацію на участь в онлайн-вебінарі.

Посилання на онлайн-трансляцію.

Учасники зможуть поставити свої запитання і отримати на них відповіді, як безпосередньо в рамках вебінару, так і під прямою трансляцією в YouTube.

Слід  врахувати, що через обмежену кількість місць для учасників онлайн-вебінару, проводитиметься онлайн-трансляція в живому режимі на YouTube-каналі.

Також звертаємо  увагу, що лише зареєстровані учасники отримають інформаційні матеріали за підсумками серії навчальних вебінарів.

Трансляції вебінарів на YouTube-каналі НСЗУ можна дивитися без реєстрації. Записи вебінарів будуть доступні в розділі “НСЗУ пояснює”.

Серію навчальних семінарів створено у співпраці НСЗУ та проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (United States Agency for International Development — USAID) в Україні «Підтримка реформи системи охорони здоров‘я».

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами facebook.com/nszu.ukr