Безоплатні навчальні курси для медичних менеджерів

22 вересня 2020 о 15:05
1083

На освітній платформі «Prometheus» стартували онлайн-курси «Менеджмент медичного підприємства» та «Антикризовий курс для медичних менеджерів». Про це повідомляють у Національній службі здоров’я України та зазначають, що нові навчальні онлайн-програми розроблені проєктом USAID Ukraine — USAID Україна «Підтримка реформи охорони здоров’я» у партнерстві з Lviv Business School (LvBS) та State University of New York (SUNY).

Про курси

Кожен із курсів складається з модульного дистанційного навчання та є доступним на безкоштовній освітній платформі «Prometheus» впродовж наступних трьох років. Це дозволить учасникам самостійно вибирати час і терміни для проходження курсу.

Для кого курси

Програми спрямовані на вдосконалення та зміну у менеджерських підходах керівників медичних закладів, які почали працювати в нових умовах фінансування і змушені долати виклики швидкого поширення COVID-19. Упродовж навчання керівники закладів первинної та спеціалізованої медичної допомоги, головні лікарі та представники департаментів охорони здоров’я опанують лідерські якості, ефективні інструменти комунікації, інструменти економічної ефективності та фінансового менеджменту та познайомляться з основами операційного менеджменту у час кризи.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами facebook.com/nszu.ukr