COVID-19: медики Державного управління справами отримають 300% доплату

16 вересня 2020 о 16:29
2482

Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 10.09.2020 р. № 2081 «Про внесення змін до Переліку державних закладів охорони здоров’я, що надають стаціонарну медичну допомогу хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, в яких медичним та іншим працівникам безпосередньо зайнятим на роботах з надання медичної допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, встановлюється додаткова доплата у розмірі до 300 відсотків заробітної плати (посадового окладу (з підвищеннями) з урахуванням передбачених законодавством обов’язкових доплат та надбавок» (далі — Перелік), внесено зміни до Переліку, затвердженого наказом  Міністерства охорони здоров’я України від 2 липня 2020 р. № 1504, доповнивши його позиціями:

>
  • Державна наукова установа «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами, м. Київ.
  • Клінічна лікарня «Феофанія» Державного управління справами, м. Київ».
  • Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

    Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами moz.gov.ua