Максим Степанов балотуватиметься до Одеської облради

16 вересня 2020 о 14:26
1531

Максим Степанов балотуватиметься до Одеської облради під час місцевих виборів 2020 р. Піде першим номером від партії «Слуга народу». Про це міністр охорони здоров’я України повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Наводимо до уваги читачів допис міністра

Я працюю в команді Президента України Володимира Зеленського на посаді міністра охорони здоров’я. Я не політик, а державний менеджер. І вкрай відповідально ставлюся до своїх обов’язків.

За короткий час нашій команді в МОЗ вдалося реанімувати систему епідеміологічної служби, підвищити зарплати медичним працівникам, врятувати службу психічного здоров’я та систему тубдиспансерів. Ми розпочали реформу екстреної меддопомоги, медичної освіти та системи трансплантації.

Разом із Президентом вперше в історії незалежної України ми заклали основи великої медичної реформи з реальними тарифами, фінансуванням, підтримкою медичної спільноти та пацієнтів.

Вперше це — не просто бачення, а система скоординованих дій Президента, Кабінета Міністрів, депутатів та медичних працівників.

Історично так склалося — мені не байдужий Одеський регіон. Разом з усією країною Одещина заслуговує на реальні зміни, які розпочав Президент. Але реалізувати їх можна тільки за наявності його команди у місцевій владі. Це унікальний шанс на зміни, який ми не можемо втратити.

Я прийняв рішення посилити команду Президента в Одеській області та погодився очолити список партії «Слуга народу» в Одеську обласну раду.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами facebook.com/maksym.stepanov.official/