Україна бере участь у 70-й Сесії Європейського регіонального комітету ВООЗ

14 вересня 2020 о 15:16
268

Сьогодні розпочалася 70-та Сесія Європейського регіонального комітету Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ). Протягом двох днів міністри охорони здоров’я та високопосадовці 53 держав — членів ВООЗ в Європейському регіоні, а також представники партнерських організацій і громадянського суспільства обговорюватимуть питання охорони здоров’я. Українську делегацію очолив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Коментар Максима Степанова

«Участь у заході демонструє послідовність курсу нашої держави на посилення ролі ВООЗ у розвитку сфери охорони здоров’я України,  сприятиме  підвищенню ефективності співпраці України з ВООЗ у питаннях підтримки пріоритетних напрямків процесу реформування галузі охорони здоров’я та боротьби з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», — зазначив М. Степанов.

Які питання розглядатимуть

Цьогоріч у зв’язку із пандемією коронавірусної хвороби Сесія пройде в онлайн-форматі у скороченому вигляді.
Під час Сесії Європейського регіонального комітету ВООЗ буде розглянуто документ «Європейська програма роботи на 2020–2025 рр., її пріоритети, «Спільні дії для поліпшення здоров’я жителів Європи», а також представлено міжнародний досвід боротьби зі спалахом коронавірусної хвороби (COVID-19).

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами moz.gov.ua