Закупівлі МОЗ: утворено Міжвідомчу робочу групу

7 вересня 2020 о 12:40
441

Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 31.08.2020 р. № 1994 утворено Міжвідомчу робочу групу з опрацювання проблемних питань закупівель, які здійснюються в межах бюджетних коштів Міністерства охорони здоров’я України.

Обґрунтування

Наказ видано відповідно до підпункту 3 пункту 6, 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 р. № 267 (у редакції Постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 р. № 90) та Протоколу наради під головуванням Прем’єр-міністра України Шмигаля Д.А. від 26 серпня 2020 р. про ефективність використання бюджетних коштів, передбачених Міністерством охорони здоров’я України у 2020 р.,

Про що документ

Наказом утворено та затверджено склад Міжвідомчої робочої групи з опрацювання проблемних питань закупівель, які здійснюються в межах бюджетних коштів Міністерства охорони здоров’я України.

Міжвідомчій робочій групі в межах компетенції наказано забезпечити опрацювання проблемних питань закупівель, які здійснюються в межах бюджетних коштів Міністерства охорони здоров’я України, передбачених у 2020 р., в тому числі щодо дотримання графіка закупівель, сформованого Державним підприємством «Медичні закупівлі України».

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua