алергія
3 вересня 2020 р. о 14

Третього вересня 2020 р. з 14:00 до 15:30. Сучасні аспекти лікування бронхіальної астми та алергічного риніту у дітей та дорослих

З метою безперервного професійного розвитку та отримання відповідних балів до особистого освітнього профілю Національна медична академія післядипломної освіти імені П.Л. Шупика та група компаній «МедЕксперт» підготували нову освітню програму для лікарів загальної практики, педіатрів та лікарів суміжних спеціальностей.

Лектори

  1. Тетяна Рудольфівна Уманець, доктор медичних наук, головний науковий співробітник відділення захворювань органів дихання та респіраторних алергозів у дітей ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України».
  2. Інна Володимирівна Горгунська, доктор медичних наук, заслужений лікар України, лауреат Державної премії у галузі науки і техніки, заступник керівника Центру алергічних захворювань верхніх дихальних шляхів та вуха ДУ «Інститут отоларингології імені професора О.С. Коломійченка НАМН України», міжнародний бізнес-тренер тренінгової компанії «AS».

Після завершення вебінару всі учасники отримають сертифікат про участь та 2 бали згідно із системою безперервного професійного розвитку.

Реєстрація за посиланням: https://astma.ticketforevent.com/