вебінар
28 серпня 2020

Безоплатні навчальні вебінари для лікарів від НСЗУ

Національна служба здоров’я України (НСЗУ) повідомляє, що 1 та 3 вересня 2020 р. відбудуться два навчальні вебінари з питань щодо роботи з електронною системою охорони здоров’я та міжнародної методики оцінки витрат в охороні здоров’я.

Діагностичний звіт

1 вересня 2020 р. — вебінар на тему «Діагностичний звіт на рівні спеціалізованої медичної допомоги». Учасникам вебінару розкажуть про створення діагностичного звіту в межах медичного епізоду та окремо від епізоду.

Спікер — заступник директора Департаменту розвитку електронної системи охорони здоров’я Ігор Костиря. Початок о 15:00, тривалість — 2 год.

Посилання на реєстрацію в онлайн-вебінарі.

Посилання на онлайн-трансляцію.

Оцінка затрат

3 вересня 2020 р. відбудеться вебінар на тему «Міжнародна методика оцінки затрат в охороні здоров’я (Cost accounting)». Учасникам розкажуть про методику аналізу затрат, комбінацію підходів і варіанти її застосування, а також про навички використання результатів аналізу витрат для фінансового аналізу закладу і розрахунку вартості медичних послуг.

Спікер — незалежний консультант, старший радник Агенції розвитку охорони здоров’я, національний тренер з впровадження A-DRG Володимир Івчук. Початок о 15:00, тривалість — 2 год.

Посилання на реєстрацію в онлайн-вебінарі.

Посилання на онлайн-трансляцію.

Учасники зможуть поставити свої запитання і отримати на них відповіді як безпосередньо в рамках вебінару, так і під прямою трансляцією в YouTube.

Просимо врахувати, що у зв’язку з обмеженою кількістю місць для учасників онлайн-вебінару ми проводимо онлайн-трансляцію в живому режимі на нашому YouTube каналі.

Також звертаємо вашу увагу, що лише зареєстровані учасники отримають інформаційні матеріали за підсумками серії навчальних вебінарів.

Трансляції вебінарів на YouTube-каналі НСЗУ можна дивитися без реєстрації. Записи вебінарів будуть доступні у розділі «НСЗУ пояснює».

Серію навчальних семінарів створено у співпраці НСЗУ та проєкту USAID Ukraine — USAID Україна «Підтримка реформи системи охорони здоров’я».

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами facebook.com/nszu.ukr