Закупівля медичного обладнання: внесено зміни до складу робочої групи

21 серпня 2020 о 12:09
644

Наказом МОЗ України від 11.08.2020 р. внесено зміни до складу та порядку утворення робочої групи з питань розробки пропозицій до медико-технічних вимог до обладнання відділень екстреної (невідкладної) медичної допомоги в опорних закладах охорони здоров’я в госпітальних округах».

Про що документ

Внесено до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 30 липня 2020 р. № 1731 «Про утворення робочої групи з питань розробки пропозицій до медико-технічних вимог до обладнання відділень екстреної (невідкладної) медичної допомоги в опорних закладах охорони здоров’я в госпітальних округах», такі зміни:

1) назву наказу викласти у такій редакції:

«Про утворення та затвердження складу робочої групи з питань розробки пропозицій до медико-технічних вимог до обладнання для приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах та критеріїв розподілу такого обладнання».

2) пункт 3 наказу викласти у такій редакції:

«3. Робочій групі розробити та подати в установленому порядку на розгляд керівництву Міністерства охорони здоров’я України пропозиції щодо:

1) медико-технічних вимог до обладнання для приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах (система ендоскопічної візуалізації; система рентгенівська ангіографічна стаціонарна цифрова; томограф комп’ютерний не менше ніж 64 зрізи за оберт ) до 31 липня 2020 року;

2) медико-технічних вимог до томографів комп’ютерних (не менше ніж 16 та 32 зрізи за оберт) для приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах до 14 серпня 2020 року;

3) критерії розподілу обладнання для приймальних відділень між опорними закладами охорони здоров’я у госпітальних округах до 14 серпня 2020 року.

Також наказом внесено зміни до складу робочої групи з питань розробки пропозицій до медико-технічних вимог до обладнання відділень екстреної (невідкладної) медичної допомоги в опорних закладах охорони здоров’я в госпітальних округах, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 30 липня 2020 року № 1731 «Про утворення робочої групи з питань розробки пропозицій до медико-технічних вимог до обладнання відділень екстреної (невідкладної) медичної допомоги в опорних закладах охорони здоров’я в госпітальних округах», виклавши його у новій редакції, що додається.

Контроль за виконанням цього наказу покладено на першого заступника міністра охорони здоров’я України Садов’як І.Д.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами moz.gov.ua