COVID-19: оновлено та доповнено перелік лабораторій

19 серпня 2020 о 11:38
1088

На сайті Міністерства охорони здоров’я України оновлено та доповнено Перелік лабораторій, що мають право передавати результати тестування на COVID-19 методом ПЛР для припинення самоізоляції через додаток «Дій вдома».

Для зручності користувачів тепер там міститься також адреса, телефони, години роботи та сайти закладів.

Важливо

Лабораторії, які не мають доступу до системи Центру громадського здоров’я України, не можуть вносити результати тесту для припинення самоізоляції. Перелік установ може змінюватися. Переглядайте оновлення у день відвідування вибраної лабораторії.

У Міністерстві охорони здоров’я України також нагадують,  що замість обов’язкової самоізоляції через додаток «Дій вдома» можна здати ПЛР-тест на наявність COVID-19. Лабораторія, що провела дослідження, повинна внести негативний результат дослідження в електронну систему Центру громадського здоров’я України. Після цього дані автоматично передаються у додаток «Дій вдома», і особа отримує повідомлення про можливість припинення самоізоляції.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами facebook.com/moz.ukr