Затверджено державне замовлення на підготовку медичних  та фармацевтичних кадрів

18 серпня 2020 о 10:39
1933

Наказом Міністерства охорони здоров’я (МОЗ)  України від 11.08.2020 р. № 1850 «Про державне замовлення на підготовку фахівців, науково-педагогічних кадрів, підвищення кваліфікації лікарів та провізорів у 2020 році», відповідно до обсягів державного замовлення на підготовку фахівців, наукових та науково-педагогічних кадрів у закладах вищої освіти та наукових установах на 2020 рік, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 8 липня 2020 р. № 616, підпункту 2.2.6 пункту 2.2. розділу 2 Положення про роботу Конкурсної комісії з розміщення державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних кадрів, підвищення кваліфікації у вищих навчальних закладах, закладах післядипломної освіти, науково-дослідних установах сфери управління МОЗ України, затвердженого наказом МОЗ України від 21 червня 2013 р. № 536, на підставі Протоколу Конкурсної комісії з розміщення державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних кадрів, підвищення кваліфікації у вищих навчальних закладах, закладах післядипломної освіти, науково-дослідних установах сфери управління МОЗ України від 30 липня 2020 р. затверджено такі, що додаються:

1. Обсяги прийому студентів до закладів вищої та післядипломної освіти МОЗ України у 2020 році.

2. План випуску студентів закладів вищої та післядипломної освіти МОЗ України у 2020 році.

3. План прийому аспірантів та докторантів до закладів вищої та післядипломної освіти, науково-дослідних установ МОЗ України у 2020 році.

4. План випуску клінічних ординаторів, аспірантів та докторантів закладів вищої та післядипломної освіти, науково-дослідних установ МОЗ України у 2020 році.

5. План прийому слухачів, інтернів до закладів вищої та післядипломної освіти МОЗ України у 2020 році.

6. План випуску слухачів, інтернів закладів вищої та післядипломної освіти МОЗ України у 2020 році.

 Доручення керівникам навчальних закладів

Керівникам закладів вищої та післядипломної освіти, науково-дослідних установ МОЗ України доручено:

1) забезпечити виконання державного замовлення в обсягах, затверджених цим наказом;

2) у п’ятиденний строк укласти з МОЗ України державний контракт на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних кадрів, підвищення кваліфікації відповідно до пункту 3.2.6.1. Положення про роботу Конкурсної комісії з розміщення державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних кадрів, підвищення кваліфікації у вищих навчальних закладах, закладах післядипломної освіти, науково-дослідних установах сфери управління МОЗ України, затвердженого наказом МОЗ України від 21 червня 2013 р. № 536 «Про формування та розміщення державного замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних кадрів, підвищення кваліфікації».

Контроль за виконанням цього наказу покладено на заступника міністра Микичак І.В.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами moz.gov.ua