COVID-19:  проводиться комплексна оцінка готовності лікарень

10 серпня 2020 о 12:05
1426

З огляду на стрімке зростання кількості випадків захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19 в Україні, Президент Володимир Зеленський дав доручення Прем’єр-міністру Денису Шмигалю невідкладно провести комплексну оцінку готовності лікарень для надання допомоги хворим, забезпечити заклади всім необхідним обладнанням.

Крім того, Глава держави наказав Уряду забезпечити медичних працівників засобами індивідуального захисту в повному обсязі та посилити контроль за дотриманням карантинних заходів.

Уряду час мобілізуватися

Також Кабінет Міністрів має переглянути режим роботи контрольно-пропускних пунктів в’їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим і міста Севастополя.

«Україна вміє мобілізуватися, якщо потрібно. Саме час Уряду мобілізувати сили для уникнення другої хвилі коронавірусної інфекції, яка може мати страшні наслідки не лише для економіки, а й для людського капіталу», — сказав В. Зеленський.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами president,gov.ua