бухгалтери
22 липня 2020

Навчальні семінари НСЗУ для керівників та бухгалтерів медичних закладів

Національна служба здоров’я України (НСЗУ) розпочала серію навчальних вебінарів для керівників та бухгалтерів медичних закладів. Про це повідомляють на офіційній сторінці відомства у Facebook.

Мета семінарів

Мета — надання інформаційних роз’яснень від експертів щодо напрямків, робота за якими викликає найбільшу кількість запитань (робота за договорами, фінансова звітність, функціонування електронної системи охорони здоров’я  — ЕСОЗ). Спікерами вебінарів є фахівці НСЗУ та залучені експерти.

Тема вебінару, який відбудеться 23 липня 2020 р., —  «Розрахунки за договорами про надання медичних послуг». Спікер — Тетяна Семенюк, заступник директора Департаменту фінансів та бухгалтерської звітності НСЗУ. Учасникам розкажуть про структуру звіту: з яких частин він складається і які дані повинен містити, а також про процес відправлення звіту НСЗУ в Державну казначейську службу та оплати на рахунки закладів.

Учасники зможуть поставити свої запитання і отримати на них відповіді, як безпосередньо в рамках вебінару, так і під прямою трансляцією у YouTube.

Початок вебінару о 12:00, тривалість — 2 год. Реєстрація за посиланням 

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами www.facebook.com/nszu.ukr