Затверджено документи про оплату стажування лікарів-інтернів у 2020 р.

22 липня 2020 о 10:35
2273

Затверджено порядок оплати праці лікарів-інтернів у 2020 р.

Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 21.07. 2020 р. № 1655 «Деякі питання організації  стажування лікарів-інтернів  на базах стажування у 2020 році» затверджено:

форму примірного договору №____ про відшкодування базам стажування витрат на оплату праці та нарахувань на оплату праці лікарям-інтернам першого року навчання, які працевлаштовані у закладах охорони здоров’я комунальної власності, що додається.

форму Звіту про нараховані та виплачені кошти лікарям-інтернам за____ (місяць) 2020 року, що додається.

Контроль за достовірністю інформації, поданої у звітах про виплачені базам стажування бюджетні кошти, покласти на керівників структурних підрозділів з питань охорони здоров’я обласних та Київської міської державних адміністрацій.

Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника міністра охорони здоров’я України Ірину Микичак.

Нагадаємо, 15 липня 2020 р. Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу Міністерства охорони здоров’я України (з доопрацюванням в одноденний термін) і дозволив виділити відомству 103,655 млн грн, які підуть на оплату праці лікарям-інтернам.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами moz.gov.ua