Кращі практики управління медичним закладом: як долучитися до курсу

13 липня 2020 о 17:11
999

У Національній службі здоров’я України (НСЗУ) нагадують, що 7 липня 2020 р. на ePlatform Академії НСЗУ стартував партнерський курс «Кращі практики управління медичним закладом», розроблений проєктом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» у партнерстві із НСЗУ та Міністерством охорони здоров’я.

2 600 учасників із 898 медичних закладів подали заявки на навчання та почали виконання практичних вправ із трансформації своїх підприємств.

Навчання вже розпочато, проте організатори отримують багато звернень від керівників закладів та працівників лікарень із проханням відкрити реєстрацію та надати можливість долучитися до навчання.

Відкрито реєстрацію на другий потік курсу

Організатори розуміють важливість розвитку для закладів та цінують прагнення лікарів, команд закладів медичної допомоги розвиватися. Тому відкрили реєстрацію на другий потік курсу, де студенти зможуть отримати доступ до всіх матеріалів і трансляцій вебінарів наживо, проте без технічного супроводу наставників.

Увага!! Протягом липня (до 1 серпня 2020 р.) буде відкрито реєстрацію на курс у другий потік. Це останній шанс долучитися до унікального курсу, адже подальшої реєстрації не буде.

Як долучитися до навчального потоку курсу

Реєстрацію на курс можна пройти безпосередньо на ePlatform Академії НСЗУ.

Після реєстрації ви відразу отримуєте доступ до матеріалів. Те навчання, яке вже відбулось, а саме: вебінари, тести та завдання, ви можете переглянути в записі. А також паралельно приєднатися до подальших трансляцій наживо згідно з розкладом, який викладено у календарі курсу.

Які кроки необхідно зробити:

  1. Для студентів Академії НСЗУ, які проходили раніше навчання на ePlatform та вже мають логіни і паролі, необхідно:
  • залогінитися та зайти на платформу;
  • знайти у переліку курс та зайти в нього;
  • подати заявку долучитися до курсу;
  • почати навчання.

Відеоінструкція

  1. Для нових студентів Академії необхідно:
  • пройти реєстрацію на ePlatform Академії НСЗУ за допомогою Google або Facebook;
  • залогінитися та зайти на платформу;
  • знайти у переліку курс та зайти в нього;
  • подати заявку долучитися до курсу;
  • почати навчання.

Відеоінструкція

Навчайтеся та розвивайтеся разом з нами заради пацієнтів України!!!

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами facebook.com/nszu.ukr/