День медичного працівника: вітання від Президії НАМН України

22 червня 2020 о 15:54
418

21 червня з Днем медичного працівника від імені Президії Національної академії медичних наук України і від себе особисто медиків України поздоровив Віталій Цимбалюк, президент Національної  академії медичних наук України.

«Ваша професія — одна з найважливіших в усьому світі! Вона заслуговує на найвищу похвалу, захоплення та повагу.

Бути медиком — це покликання! Ви несете величезну відповідальність, покладаєте багато зусиль для порятунку людей: покращуєте самопочуття, полегшуєте страждання, «даруєте» їм нове життя, при цьому дуже часто наражаєте себе на небезпеку. Саме тому медичних працівників можна сміливо назвати наймужнішими людьми. Доказом цього є те, як віддано ви працюєте — особливо в такі скрутні часи, як зараз. Цього року доля послала людству нове неочікуване випробування — епідемію, з якою без Вас, шановні медики, ніхто не зможе впоратися.

Ваша діяльність поєднує професіоналізм і милосердя, наукові досягнення та споконвічні цінності, високу моральність і лікарську честь.

Низький уклін лікарям, науковцям, ветеранам охорони здоров’я, медичним сестрам, фельдшерам та усьому медичному персоналу! Прийміть сердечну подяку за самовіддану працю, чуйність та стійкість, незважаючи на всі негаразди, з якими доводиться стикатися майже щодня.

Від усього серця зичимо вам і вашим близьким міцного здоров’я та наснаги, професійних успіхів і людської шани, гідного забезпечення й нових звершень та відкриттів на славу Медичної Науки та нашої Батьківщини!

Нехай здійснюються мрії та задуми, а віра та оптимізм будуть вірними супутниками на все життя», — наголосив В. Цимбалюк

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами amnu.gov.ua