Виділено кошти для придбання обладнання для лікарень

19 червня 2020 о 12:30
723

18 червня 2020 р. Верховна Рада України прийняла Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік».

Про що документ

Законом внесено зміни до статті 28 Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», якими передбачається можливість спрямування коштів фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19 та її наслідками на «придбання обладнання для приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах, для відділень екстреної (невідкладної) медичної допомоги, що входять до багатопрофільних лікарень, для медичних амбулаторій, фельдшерсько-акушерських і фельдшерських пунктів у сільській місцевості та проведення капітального ремонту, реконструкції цих приміщень, покращення транспортного сполучення, будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання автомобільних доріг загального користування державного, місцевого значення».

Цей Закон набирає чинності з дати його опублікування.

Кабінету Міністрів України у місячний строк з дня опублікування цього Закону доручається:

1) привести власні нормативно-правові акти у відповідність із цим Законом;

2) забезпечити приведення міністерствами та іншими центральними органами виконавчої влади їх нормативно-правових актів у відповідність із цим Законом.

Проєкт Закону зареєстровано за № 3509.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами rada.gov.ua