вебінар
23 червня 2020 р. о 12

Нові вітчизняні та зарубіжні клінічні настанови у практиці лікарів внутрішньої медицини


23 червня 2020 р. о 12:00 відбудеться регіональна конференція для лікарів Рівненьскої, Хмельницької та Харківської областей на тему «Нові вітчизняні та зарубіжні клінічні настанови у практиці лікарів внутрішньої медицини».

Основною метою цього заходу є впровадження у практику лікарів внутрішньої медицини сучасних світових рекомендацій, обмін досвідом в умовах пандемії, особливостей тактики і лікування цих пацієнтів із супутнім COVID-19.

На засіданні будуть обговорюватися питання з різних напрямків внутрішньої медицини:  рекомендації ESC/EACTS щодо реваскуляризації міокарда, подвійна антитромбоцитарна та антикоагулянтна терапія при серцево-судинних захворюваннях, серцево-судинні захворювання у вагітних, діагностика та лікування синкопе, гострі порушення мозкового кровообігу, особливості фармакотерапії артеріальної гіпертензії у хворих з патологією нирок, хронічна хвороба нирок: основні напрямки ренопротекції, сучасні підходи до лікування цукрового діабету 2-го типу з високим серцево-судинним ризиком, ревматоїдний артрит із системними проявами, запальні та дегенеративні захворювання хребта, сучасні погляди на діагностику та лікування бронхіальної астми згідно з рекомендаціями GINA 2018, захворювання кишечнику, особливості перебігу цирозу печінки неалкогольної етіології, інфузійна терапія, антибактеріальна терапія у клініці внутрішніх хвороб.

На конференцію можуть приєднатися лікарі різних спеціальностей.

Сертифікація конференції

Після закінчення конференції ви отримаєте на електронну пошту запитання, після отримання не менше 75% правильних відповідей вам буде вручено сертифікат, який за наказом МОЗ України від 22.02.2019 р. № 446 дає 5 балів відповідно до критеріїв нарахування балів безперервного професійного розвитку.

За більш детальною інформацією звертайтеся до оргкомітету Асоціації лікарів-інтерністів України

Прес-служба «Українського медичного часопису»