Медична освіта: розроблено порядок, умови та терміни проведення іспитів

12 червня 2020 о 11:43
2572

Міністерством охорони здоров’я України на громадське обговорення винесено проєкт наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Порядку, умов та термінів проведення тестових екзаменів ліцензійних інтегрованих іспитів».

Про що документ

Проєкт наказу затверджує Порядок, який визначає процедуру, умови та терміни проведення тестових екзаменів ліцензійних інтегрованих іспитів (далі — Іспити) для осіб, які навчаються у закладах фахової передвищої освіти або закладах вищої освіти за спеціальностями галузі знань 22 «Охорона здоров’я» та інтернів (далі — здобувач (інтерн)), а також критерії оцінювання результатів. Дія цього Порядку поширюється на заклади фахової передвищої освіти та заклади вищої освіти за спеціальностями галузі знань 22 «Охорона здоров’я», державну організацію «Центр тестування професійної компетентності фахівців з вищою освітою напрямків підготовки «Медицина» і «Фармація» при Міністерстві охорони здоров’я України» та здобувачів (інтернів). У Порядку визначається відповідальність суб’єктів господарювання, які беруть участь у проведенні Іспитів, а також основні характеристики іспитів, їх структура і тривалість, процедура проведення та оскарження результатів, критерії оцінювання.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua