Медична реформа: Україні допомагатимуть фахівці Європейського Союзу

10 червня 2020 о 11:13
1087

Європейський Союз надасть Міністерству охорони здоров’я України експертів для імплементації другого етапу медичної реформи. Про це стало відомо під час зустрічі міністра охорони здоров’я Максима Степанова з профільними представниками Європейського Союзу.

Коментар Максима Степанова

«Хочу подякувати за підтримку у розбудові системи охорони здоров’я України. Я переконаний, що співпраця та професійна підтримка з боку ваших експертів допоможе імплементувати нам другу хвилю реформи згідно з міжнародними стандартами та зробить усіх нас краще підготовленими, в тому числі до будь-яких спалахів пандемії у майбутньому», — зазначив міністр охорони здоров’я М. Степанов.

Зі свого боку, профільні представники Європейського Союзу зазначили, що підтримують ініціативи Міністерства охорони здоров’я України та висловили бажання посилювати комунікацію та співпрацю.

Нагадаємо: раніше Максим Степанов заявив, що Україну було включено спостерігачем до складу Комітету з охорони здоров’я Європейського Союзу, що є важливим кроком до інтеграції української медицини до європейських стандартів якості.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua