Медична освіта: затверджено нові дати Єдиного державного кваліфікаційного іспиту

1 червня 2020 о 17:08
2426

Наказом МОЗ України від 01.06.2020 р. № 1281 внесено зміни до Графіка проведення Єдиного державного кваліфікаційного іспиту для здобувачів ступеня вищої освіти магістр і тестових екзаменів ліцензійних інтегрованих іспитів для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, бакалавр та молодший спеціаліст галузі знань «22 Охорона здоров’я» у 2020 р., затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 02.01.2020 р. № 1 (далі — Графік). Графік викладено у новій редакції, що додається.

Директору державної організації «Центр тестування професійної компетентності фахівців з вищою освітою напрямів підготовки «Медицина» і «Фармація» при МОЗ України» та ректорам закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку фахівців за спеціальностями галузі знань «22 Охорона здоров’я», доручено забезпечити виконання Графіка у межах своїх повноважень.

Контроль за виконанням цього наказу покладено на заступника міністра Микичак І.В.

Читайте також тимчасові вимоги до складання іспитів в умовах карантину.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами moz.gov.ua