Наказ МОЗ України від 26.09.2011 № 620

28 вересня 2011 о 16:49
2306
Спеціальності :

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

від 26.09.2011 № 620

м. Київ

Наказ МОЗ України від 26.09.2011 № 620Про створення робочої групи для розроблення та впровадження навчальних тренінгових програм для медичних та соціальних працівників, працівників пенітенціарної служби з питань фтизіатрії

Відповідно до Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого Указом Президента України від 13 квітня 2011 року № 467/2011, та з метою поліпшення якості надання фтизіатричної допомоги населенню,

НАКАЗУЮ:

1. Створити та затвердити склад робочої групи для розроблення та впровадження навчальних тренінгових програм для медичних та соціальних працівників, працівників пенітенціарної служби з питань фтизіатрії (далі—Робоча група), що додається.

2. Перше засідання Робочої групи провести у третій декаді вересня 2011 року. Надалі проводити засідання Робочої групи за необхідності.

3. Робочій групі до 1 грудня 2011 року розробити та подати до Департаменту кадрової політики, освіти, науки та запобігання корупції проекти навчальних тренінгових програм для медичних та соціальних працівників, працівників пенітенціарної служби з питань фтизіатрії.

4. Директору Департаменту кадрової політики, освіти, науки та запобігання корупції Вороненку В.В.забезпечити затвердження навчальних тренінгових програм для медичних та соціальних працівників, працівників пенітенціарної служби з питань фтизіатрії в установленому порядку.

5. Директору Всеукраїнського центру контролю за туберкульозом МОЗ України Стельмах О. М., директору Департаменту кадрової політики, освіти, науки та запобігання корупції Вороненку В.В.забезпечити впровадження затверджених навчальних тренінгових програм для медичних та соціальних працівників, працівників пенітенціарної служби з питань фтизіатрії у закладах післядипломної освіти МОЗ України, регіональних центрах підвищення кваліфікації молодших спеціалістів з вищою медичною освітою, закладах післядипломної освіти соціальних працівників та працівників пенітенціарної служби.

6. Врахувати, що фінансування витрат на розробку та впровадження навчальних тренінгових програм для медичних та соціальних працівників, працівників пенітенціарної служби з питань фтизіатрії здійснюватиметься за рахунок Благодійного фонду «Розвиток України» (за згодою).

7. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Міністра Моісеєнко Р. О.

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ МОЗ України
26.09.2011 № 620

Склад робочої групи для розроблення та впровадження навчальних тренінгових програм для медичних та соціальних працівників, працівників пенітенціарної служби з питань фтизіатрії

Фещенко Ю. І. Головний позаштатний спеціаліст МОЗ України зі спеціальності «пульмонологія та фтизіатрія», голова робочої групи.
Волосовець О.П. Заступник директора Департаменту кадрової політики, освіти, науки та запобігання корупції—начальник відділу освіти.
Стельмах О. М. Директор Всеукраїнського центру контролю за туберкульозом.
Чернишенко Т.І. Директор центрального методичного кабінету підготовки молодших спеціалістів МОЗ України.
Стецюк Р.А. Методист центрального методичного кабінету з вищої медичної освіти МОЗ України.
Вдовиченко О.П. Перший проректор Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика.
Дзюблик О. Я. Професор кафедри фтизіатрії і пульмонології Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика.
Вернер О. М. Начальник навчального відділу Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика.
Петренко В. І. Завідувач кафедри фтизіатрії Національного медичного університету імені О.О.Богомольця.
Потейко П. І. Завідувач кафедри фтизіатрії та пульмонології Харківської державної медичної академії післядипломної освіти.
Кожан Н. Є. Керівник відділу лікування та діагностики туберкульозу Благодійного Фонду «Розвиток України» (за згодою).