COVID-19
22 травня 2020

COVID-19: перші виплати від НСЗУ

22 травня 2020 р. о 12:00 на платформі ZOOM відбудеться онлайн-пресконференція для засобів масової інформації щодо перших оплат медичним закладам, які працюють із пацієнтами з підозрою чи встановленим захворюванням на коронавірусну інфекцію COVID-19.

Спікери заходу

  • Оксана Мовчан, керівниця Національної служби здоров’я України (НСЗУ);
  • Андрій Віленський, директор Департаменту договірної роботи НСЗУ;
  • представники медичних закладів.

Під час онлайн-пресконференції учасники розкажуть, які медичні заклади отримали гроші за лікування COVID-19 та скільки отримали лікарні різних регіонів. Спікери дадуть відповіді на запитання, в яких регіонах медики вже отримали доплати і від чого це залежить; які вимоги до медичного закладу, що лікує пацієнтів із діагнозом СOVID-19, для отримання фінансування від НСЗУ; як повинні бути складені маршрути пацієнтів і хто за це відповідає.

Для участі в онлайн-брифінгу потрібно

  • Зареєструватися за посиланням.
  • На пошту вам надійде лист із підтвердженням та унікальним лінком для участі. Ви можете приєднатися до онлайн-брифінгу за допомогою своїх браузерів або програми ZOOM на комп’ютері чи смартфоні.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»