Призначення голови НСЗУ: пропозиція буде винесена на наступне засідання Уряду

21 травня 2020 о 14:54
2315

20 травня 2020 р. під час засідання Уряду Максим Степанов, міністр охорони здоров’я України, відповідаючи на запитання народного депутата України Олексія Гончаренка, розповів про ситуацію з призначенням голови Національної служби здоров’я України (НСЗУ).

Очільник Міністерства охорони здоров’я України нагадав, що конкурс на посаду голови НСЗУ було проведено у січні 2020 р. Далі, відповідно до чинного законодавства, було проведено співбесіду з трьома особами, які перемогли на цьому конкурсі. М. Степанов подав протокольне рішення щодо відсутності переможця конкурсу, і 20 травня 2020 р. затверджено розпорядження про необхідність призначення на вакантну посаду голови НСЗУ шляхом укладення контракту про проходження державної служби, відповідно до чинного законодавства. Тому на наступне засідання Кабінету Міністрів України буде винесено відповідну пропозицію Міністерства охорони здоров’я України, — підкреслив М. Степанов.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»