У Києві стався напад на водія швидкої допомоги

12 травня 2020 о 18:07
515
Спеціальності :

За погодженням Київської місцевої прокуратури № 4 слідчими Дніпровського районного управління поліції повідомлено про підозру двом особам, які зухвало та цинічно напали на водія швидкої допомоги.

Інцидент стався в ніч на 11 травня 2020 р. біля житлового будинку на проспекті Романа Шухевича у Дніпровському районі столиці. Бригада лікарів прибула на виклик за цією адресою та піднялася до хворого. Водій залишився чекати в автомобілі. У цей час двоє молодиків, побачивши припаркований біля під’їзду службовий автомобіль швидкої медичної допомоги, почали безпричинно провокувати воді на конфлікт, після чого нанесли йому декілька ударів у ділянку голови та пошкодили службовий автомобіль.

На місце події одразу було викликано поліцейських, які й затримали хуліганів. Ними виявилися двоє місцевих мешканців 1994 та 2000 року народження.

Наразі зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненого групою осіб). До суду направлено клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами www.facebook.com.kyiv.gp.gov.ua