COVID-19: ВООЗ надає технічну допомогу Україні

12 травня 2020 о 17:08
381

5 травня 2020 р. представники Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) в Україні та Центру громадського здоров’я України здійснили візит технічної допомоги до Яготинської центральної районної лікарні з метою зміцнення програм інфекційного контролю у контексті пандемії COVID-19.

Тренінг, рекомендації та устаткування

Зокрема, експерти оцінили готовність медичного закладу до викликів COVID-19 з використанням інструментів ВООЗ. Також було організовано тренінг із гігієни рук та надано рекомендації щодо зміцнення програми інфекційного контролю та впровадження стратегій запобігання поширенню нового коронавірусу в закладах охорони здоров’я. Для посилення інфекційного контролю ВООЗ надала лікарні устаткування та матеріали для обладнання десяти пунктів гігієни рук.

Візит технічної допомоги відбувся за фінансової підтримки Європейського Союзу. Бюро ВООЗ в Україні продовжить надавати технічну допомогу щодо зміцнення інфекційного контролю у лікарнях в Україні.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами phc.gov.ua