За невиплату набавок медикам до голів ОДА будуть застосовані дисциплінарні покарання

7 травня 2020 о 10:35
1886

6 травня 2020 р. у своєму черговому відеозверненні Володимир Зеленський акцентував увагу на необхідності своєчасної виплати надбавок медичним працівникам.

Пряма мова Президента України

«Ще в середині квітня Уряд переказав кошти для виплати надбавок нашим медикам, які протидіють коронавірусу. Проте в окремих регіонах є випадки, коли ці кошти виплачені не були. Я розумію, що це звернення можуть дивитися діти, і, на жаль, не можу сказати всіх слів, яких заслужили ці окремі чиновники.

Таке ставлення до українських лікарів є неприпустимим.

Усім головам обласних держадміністрацій (ОДА) доручаю найближчими днями повністю погасити заборгованість перед лікарями. Наступного тижня ми отримаємо повну інформацію по кожній лікарні та кожному медичному працівнику щодо одержання ними заробітної плати та надбавок. У тих регіонах, де будуть невиплати, голови ОДА щонайменше будуть позбавлені зарплати, а можливо, і позбавлені своїх посад».

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису»
за матеріалами president.gov.ua