COVID-19: лікарі України та Китаю провели черговий телеміст

22 квітня 2020 о 11:05
527

Лікарі України та Китайської Народної Республіки провели черговий телеміст, під час якого обговорили досвід лікування хворих на COVID-19.

Про що спілкувалися

Провідні українські експерти з анестезіології, інфекційних хвороб, акушерства та сімейної медицини, а також практикуючі лікарі мали нагоду поставити нагальні запитання  китайським колегам щодо клінічних протоколів і застосування різних експериментальних методів боротьби з пандемією коронавірусу.

Практика проведення подібних телемостів між лікарями України та інших країн буде тривати. Такий обмін досвідом у лікуванні коронавірусної інфекції дозволить  ефективніше протистояти хворобі.

Зазначимо, минулого тижня міністр охорони здоров’я Максим Степанов провів онлайн-зустріч із послом Китайської Народної Республіки паном Фань Сяньжунь. Сторони домовилися щодо посилення співпраці у боротьбі з епідемією, зокрема про проведення спільних телемостів за участю провідних лікарів з метою обміну практичним досвідом лікування COVID-19.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами moz.gov.ua