Безкоштовні поїздки для медиків до лікарень

1 квітня 2020 о 16:47
781

Міністерство охорони здоров’я (МОЗ) України продовжує залучати партнерів для всебічної допомоги лікарям, які в умовах поширення коронавірусної інфекції рятують життя та здоров’я українців.

Компанія Uber, яка раніше долучилася до ініціативи МОЗ та забезпечила 10 тис. поїздок на таксі для медичних працівників до лікарень у містах, запускає проєкт Shuttle Heroes — спеціальний сервіс, який буде безкоштовно перевозити працівників медичних закладів у період карантину. Проєкт діятиме на території Києва.

Маршрути руху шатлів прокладено відповідно до пропозицій Міністерства інфраструктури України та розплановано таким чином, щоб допомогти столичним лікарям дістатися до робочих місць і повернутися додому. На першому етапі роботи сервісу маршрути охоплять понад 100 медичних закладів Києва.

Сервіс буде доступний користувачам із промокодами.

Промокоди буде поширено через платформу HELSI.ME, яка об’єднує понад 90% лікарів в Україні, а також за допомогою SMS та через адміністрацію лікарень.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами moz.gov.ua